Den Blå Planet

Få 20 procent rabat med FANØLINJEN

Oplev en verdensomsejling under overfladen

Kom helt tæt på glubske hammerhajer og elegante rokker med FANØLINJEN
Rejs med FANØLINJEN og vis din færgebillet i entréen til Den Blå Planet senest syv dage efter din rejse. Så kvitterer Nordeuropas største akvarium med 20 procent rabat på indgangsbilletten op til fem personer.

Kom tæt på hajer og rokker
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Sjaske, hoppe, rutsje, plaske
Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.
Den Blå Planet har åbent 365 dage om året - mandage endda til klokken 21.

Tør du røre hajer og rokker?
Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I sommerferien 29. juni – 11. august kan du røre hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin og nyde synet af den store havskildpadde og hammerhajernes patruljering i den 4,1 millioner liter store oceantank. Udenfor kan du tabe dit hjerte til nuttede havoddere og nyde frisk havluft i de børnevenlige områder med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen.

Sommerens nyhed på Den Blå Planet er et nyt stort tropisk rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter og stikke hænderne ned til dem. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.

Oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre. Eller gå på skattejagt i særudstillingen om koralrevet og lær nogle af dets beboere bedre at kende. Rundt i udstillingen har vi sat stempler op, som du skal finde og bruge, når du skal svare på spørgsmålene. Læs mere om alle oplevelserne i Den Blå Planet her.