Sejl trygt med Fanølinjen

Kom godt i havn

Sejl trygt med os

Hvad betyder covid-19 for din rejse?

Du kan se herunder, hvilken indflydelse corona-situationen har for din rejse. 

FANØLINJEN har igangsat en række initiativer for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til den aktuelle udfordring med COVID-19, så du kan få en god og tryg rejse.

 

Rejselysten er tilbage!

Tryghedstiltag

Danmark er i gang med at åbne – og det betyder flere mennesker med færgerne. Vi har tilpasset kapaciteten ombord på hver afgang – og det betyder, at der ér plads, hvis det er vigtigt at få en plads med lidt afstand. Her kan besætningen altid hjælpe.

Med flere mennesker på færgerne kræver det, at alle er gode til at hjælpe hinanden og give plads. Vi opfordrer til, at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring brug af mundbind i den kollektive trafik samt de generelle råd for at forebygge smitte. Derudover beder vi dig tage hensyn til de andre rejsende på overfarten.

Sådan kan vi alle hjælpe hinanden med at få en god og tryg oplevelse ombord.

Den gode turist

Din indsats gør en forskel

Når solen titter frem, og sommerferien er i gang, kan den sunde fornuft hurtigt gå i glemmebogen. Men du skal huske, at myndighedernes anbefalinger naturligvis også gælder, når du er på tur rundt i Danmark.

Den gode turist:

  • tager hensyn og giver plads
  • husker god håndhygiejne
  • undgår store forsamlinger
  • finder nye spots og gemte perler, hvor der er færre turister.

Så pak sandalerne, solcremen og den sunde fornuft.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@fanoelinjen.dk eller ringe på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.