Sejl trygt med Fanølinjen

Kom godt i havn

Tryghedstiltag på færgen

Sammen bekæmper vi corona ombord!

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. Alle FANØLINJENs færger har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at du kan forvente en høj standard for sundhed, sikkerhed og hygiejne ombord.

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig! 

Tryghedstiltag

  • Øget hygiejne og afspritning

    Vi har indsat ekstra personale, der sørger for at afspritte alle overflader mellem afgangene. På færgen er der opsat spritstationer til fri afbenyttelse.
  • Brug af mundbind

    Der er krav om brug af mundbind for både passagerer og besætning. Mundbindet skal bæres under hele overfarten og må kun tages af kortvarigt for at spise og drikke.
  • Færre passagerer ombord

    Vi har tilpasset kapaciteten ombord, så myndighedernes anbefalinger om to meters afstand kan overholdes.

Krav om mundbind i den kollektive trafik

Husk mundbind

Myndighederne har gjort det obligatorisk at bære mundbind i den kollektive trafik. Det gælder også på FANØLINJENs færger.

Vi opfordrer dig til at blive siddende i bilen ombord på FANØLINJEN. Bliver du i bilen, behøver du ikke at bære mundbind. Bevæger du dig rundt på færgen, skal du bruge mundbind under hele overfarten, men du må gerne tage det af, når du skal spise eller drikke. Du skal selv have dit mundbind med. Har du ikke det, er der mulighed for at købe det hos billetkontoret.

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Ændrede rejseplaner?

Ombook til en valgfri afrejsedag i 2021

På grund af corona-situationen udvider FANØLINJEN den periode, som du kan ændre din billet i.

Normalt kan du rykke en Flexbillet op til en måned frem fra oprindelige rejsedag, mens en Standardbillet kan rykkes op til 90 dage frem. Du kan nu rykke begge billettyper til en hvilken som helst anden afgang i 2021 - eneste betingelse er, at billetten er købt senest d. 31. marts 2021.

Det betyder, at du roligt kan booke din rejse uden fare for, at rejsen går tabt, hvis dine planer ændrer sig. Får du alligevel ikke brug for rejsen, kan du ændre til en hvilken som helst anden afgang i 2021. Du skal bare ændre billetten inden det planlagte afrejsetidspunkt.

Hvis du ombooker en Flexbillet koster det som sædvanligt et ændringsgebyr, mens Standardbilletter kan ombookes uden gebyr.

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@fanoelinjen.dk eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.