Sejl trygt med Fanølinjen

Kom godt i havn

Sejl trygt med os

Hvad betyder covid-19 for din rejse?

Du kan se herunder, hvilken indflydelse corona-situationen har for din rejse. 

FANØLINJEN har igangsat en række initiativer for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til den aktuelle udfordring med COVID-19, så du kan få en god og tryg rejse.

 

Rejs gratis med

Gående og cyklister rejser gratis i juli

Juli bliver en god måned at rejse med FANØLINJENs færger. Regeringens sommerpakke gør nemlig turen gratis.

Sådan får du en gratis billet:

  • Køb din billet online på hjemmesiden.
  • Når du har gennemført din rejse, får du automatisk pengene tilbage på dit betalingskort – uden at du behøver at foretage dig yderligere.

Ordningen gælder for færger på Kattegat, på ruten mellem Køge og Rønne samt på FANØLINJEN, ALSLINJEN, SAMSØLINJEN og LANGELANDSLINJEN.

Det bliver altså ikke muligt at købe billetter ved serviceskranken i havnene – hverken på betalingskort eller med kontanter.

Også cyklende og gående, som før regeringens sommerpakke har booket billetter til juli 2020, vil få deres penge tilbage, når de har gennemført deres rejse, og dermed rejse gratis.

Læs mere her

Sejl trygt med Fanølinjen

Rejselysten er tilbage!

Din tryghed er vigtig. Derfor er det altid muligt at blive i sin bil under overfarten på den korte sejltur mellem Esbjerg og Fanø. 

På passager-og soldækket opfordrer vi til, at dem, der rejser sammen, sidder sammen. 

Vi gør stadig meget rent og spritter af. Derudover har vi sat skilte op, der skal hjælpe med at huske på at holde afstand til de andre rejsende. Vi hjælper jer med at hjælpe hinanden. 

 

Den gode turist

Din indsats gør en forskel

Når solen titter frem, og sommerferien er i gang, kan den sunde fornuft hurtigt gå i glemmebogen. Men du skal huske, at myndighedernes anbefalinger naturligvis også gælder, når du er på tur rundt i Danmark.

Den gode turist:

  • tager hensyn og giver plads
  • husker god håndhygiejne
  • undgår store forsamlinger
  • finder nye spots og gemte perler, hvor der er færre turister.

Så pak sandalerne, solcremen og den sunde fornuft.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser, og som alle andre virksomheder har vi også været nødsaget til at sende medarbejdere hjem. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@fanoelinjen.dk eller ringe på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.