Oplev Danmark

Sejl afsted til skønne oplevelser

Dejlige Danmark

Vores nationalsang kunne ikke begynde bedre end med ordene ”Der er et yndigt land”.

Danmarks 8.750 km kystlinje omkranser byer, bakker og skove, og giver os adgang til havet og vores mere end 1.400 øer. Fra Christiansø og Bornholm i øst til Fanø i vest venter der store oplevelser for opdagelsesrejsende i alle aldre.

Sejl på eventyr i Danmark – oplevelserne venter derude!

Oplev Langeland

Langeland har hele 141 km kyst og Adam Oehlenschläger befandt sig da også på Stengade strand, da han skrev den velkendte linje ”Nær salten Østerstrand”.

Langeland byder på ægte danske natur- og kulturoplevelser. Specielt er øen kendt for sine hatbakker. Dem findes der hele 700 styks af fordelt på hele øen. Og finder du hatbakken ”Ørnehøj” kan du herfra se alle øens vilde heste, der lever helt frit på Langeland. Af andre populære aktiviteter kan et besøg på Langelandsfortet og Tranekær Slot nævnes.

Langeland byder på masser af overnatningsmuligheder, og du kan finde alt fra campingpladser og badehoteller til et mere luksuriøst ophold på Skrøbelev Gods. Læs mere om dine overnatningsmuligheder og om Langeland her.

Kunne du tænke dig at opleve Langeland, så klik på linket herunder.

Oplev Langeland

Oplev Lolland

Et besøg på Lolland-Falster byder på mange muligheder. Her er alt lige fra kulturelle oplevelser til fysiske aktiviteter.

Langs den ca. 600 km lange kyst kan du dyrke alle former for vandsportsaktiviteter. Derudover kan du også fra den nordlollandske kyst besøge øerne Askø-Lilleø, Femø og Fejø. Foretrækker du at blive på øen, kan du arrangere en guidet tur til naturparkerne Nakskov Fjord og Maribøsøerne, og få indsigt i alt fra dyreliv og historiske monumenter til cykle- og vandreruter.

Oplev Lolland-Falsters historie helt tæt på, og besøg øens mange slotte og herregårde, hvor nogle af dem også tilbyder unikke overnatningsmuligheder. Eller lej et sommerhus i et af Danmarks bedst kendte sommerhus byer, Marielyst. Læs mere om Lolland-Falster og de mange muligheder her.

Kunne du tænke dig at opleve Lolland, så klik på linket herunder.

Oplev Lolland

Oplev Als

På Als kan du nyde velfortjent afslapning eller have det sjovt. Als byder på skove, søer, strande og fantastisk dyreliv, som er perfekt til vandreture, cykelture og ture i bil. Øen er derfor især kendt som et paradis for naturelskere.

Og skulle du trænge til en pause fra den storslåede natur, kan du besøge Als oplevelsespark Universe, som har fokus på at begejstre børn såvel som voksne med naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket og meget mere!

Mulighederne er mange, og er du interesseret i mere information om Als, kan du læse mere her.

Kunne du tænke dig at opleve Als, så klik på linket herunder.

Oplev Als

Oplev Sydfyn

”De kan tro, det ret er en venlig lille by, Faaborg.” Sådan omtalte H.C Andersen den sydfynske by Fåborg, og den gamle købstad har heldigvis bibeholdt sin charme! Her kan du gå på oplevelse i små hyggelige gader og stræder, som byder på et varieret udvalg af shopping muligheder og specialbutikker. Byen ligger kun små 11 minutters kørsel fra færgelejet i Bøjden.

I Fåborg kan du også komme på en byvandring med byens vægtere. Følg med vægteren, og hør vægtersangene samt byens spændende historier. Det er helt gratis at følge med!

Er du mere til naturoplevelser og aktiviteter, kan Sydfyn byde på ø-hop, Svaninge Bakker og herregårdslandskaber. Egnen har helt unik natur og er oplagt til aktive oplevelser såsom ridning, vandring, fiskeri og meget mere! Læs mere om de mange muligheder her.

Kunne du tænke dig at opleve Sydfyn, så klik på linket herunder.

Oplev Sydfyn med ALSLINJEN

Oplev Samsø

Samsø indbyder til en blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og herlige ferieaktiviteter for hele familien. Over hele øen finder du lækre sandstrande og en perlerække af hyggelige landsbyer med masser af muligheder.

Færgen lægger til i byen Ballen, som frister med et hav af caféer, restauranter og butikker. Skal du overnatte eller bare ud og udforske øen er Brundby Hotel et besøg værd – det er kendt som Danmarks eneste Rock hotel! Og der tilbydes intime koncerter med store navne, som er garanti for en unik oplevelse!

Øen byder også på masser af aktiviteter for alle aldre. Kom på landsbyvandringer, pluk danske friske Samsø jordbær og kartofler, eller se om du kan finde rundt i Samsø Labyrinten! Mulighederne er mange, og du kan læse mere her.

Kunne du tænke dig at opleve Samsø, så klik på linket herunder.

Oplev Samsø

Oplev Bornholm

En ferie på Bornholm byder på den enestående bornholmske natur – her kan du opleve rå klipper og kridhvide sandstrande. Her finder du også spændende historiske seværdigheder såsom borgruinen Hammershus eller øens fire rundkirker, som stammer helt tilbage fra middelalderen.

Besøg Gudhjem, og få en kulinarisk oplevelse med alt lige fra den klassiske fiskespecialitet ”Sol over Gudhjem” til lækker chokolade og karameller fra Bech chokolade og Karamel Kompagniet. Og så kan du passende tage videre til den hyggelige by Svaneke, og skylle alle delikatesserne ned med en lækker økologisk øl fra Svaneke bryghus.

Er du interesseret i mere information om mulighederne på Bornholm, så læs mere her – her finder du også masser af overnatningssteder!

Oplev Bornholm

Oplev Aarhus

Aarhus er Danmarks jyske hovedstad. En lille storby fyldt med kultur, musik og et levende handelsliv i de hyggelige sidegader. Byen er fyldt med åndehuller, gastronomiske perler og frirum samt skønne strande, hvor sommerlivet kan nydes.

Tag et pusterum, og brug løs af byens mange muligheder. Aarhus er dejlig hele året.

Kunne du tænke dig at opleve Aarhus, så klik på linket herunder.

Oplev Aarhus

Oplev København

København er cool og en af verdens mest trendy storbyer at besøge. København har arbejdet på at blive en by, som har noget at tilbyde hele året.

Dansk kultur, arkitektur og design hitter over hele verden, ligesom de banebrydende skandinaviske menuer på de mange fantastiske restauranter får turisterne til at falde i svime over København.

Kunne du tænke dig at opleve København, så klik på linket herunder.

Oplev København