Kom godt ombord

Handicapbiler - find vej

COVID-19

Vigtig information i forbindelse med COVID-19

FANØLINJEN har igangsat en række initiativer for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til den aktuelle udfordring med COVID-19.

FANØLINJEN gør alt for at tage vare på både passagerer og besætninger i forhold til at inddæmme smitten af coronavirus, så du føler dig så tryg som overhovedet muligt på overfarten.

Det gør vi blandt andet med disse tiltag:

  • Over alt er der skilte, som minder om at holde afstand.
  • Ved udkald på færgen, beder kaptajnen desuden alle passagerer om at holde afstand og tage de nødvendige forholdsregler.
  • På alle overfarter er rengøring prioriteret ekstra højt hos besætningen.
  • Vi henstiller alle kunder til at betale med kort eller mobilepay.

Vi følger selvfølgelig udviklingen af coronavirus tæt og gør mere, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os

Vi hjælper gerne!

Vi er her! Har du spørgsmål til din reservation, så husk, at vi er klar til at hjælpe dig.

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser, og som alle andre virksomheder har vi også været nødsaget til at sende medarbejdere hjem. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@fanoelinjen.dk eller ringe på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.

Aftaler

Fornyelse af Årskort til Gående

Kære gæst

Vi nærmer os med hastige skridt 1-årsdagen for FANØLINJEN, og derfor er det for mange snart tid til at forny deres Gående Årskort. Hvis dit kort snart udløber, så har du modtaget en e-mail, hvori du kan se udløbsdatoen.

For at sikre, at alle kommer hurtigst muligt gennem personlig betjening i Esbjerg, skal vi bede dig:

  • Medbringe dit årskort, som du plejer
  • Henvende dig ved personlig betjening i Esbjerg, hvor du bedes have stregkoden klar samt et betalingskort eller kontanter.

Vær opmærksom på, at årskortet først kan fornys den dag, du skal rejse på det første gang i den nye periode.

Har du nogle spørgsmål til fornyelse af årskortet, sidder vi klar ved telefonerne på tlf. 70 25 10 25.

Med venlig hilsen

FANØLINJEN

Alt det praktiske

Handicapbiler & dårligt gående

Hos FANØLINJEN vil vi gerne tage særlige hensyn til passagerer med handicap eller som er dårligt gående.

Vær opmærksom på, at der på FANØLINJENS færger M/F Fenja og M/F Menja ikke er elevator fra vogndækket til passagerdækket, men kun trapper. Det er tilladt at opholde sig på vogndækket under overfart medmindre der sejles med farligt gods.

Handicappede og dårligt gående kan dermed som alternativ komme ombord via. rampen fra kajen til færgen således, at de kommer direkte ind på passagerniveauet, hvor alle faciliteter findes.

Dårligt gående og handicapassistance
Ankommer du som gående passager til havnen, og har du brug for hjælp til at komme godt ombord, bedes du kontakte os på telefon 70 25 10 25, senest 48 timer før din afgang. I forbindelse med din rejse bedes du venligst tjekke ind på havnen senest 30 minutter før afgang.

Parkering

Nordby
Der er mulighed for at parkere på havnen i Nordby. Her findes både langtids- og korttidsparkering. Langtidsparkering er beliggende på Færgestrand og korttidsparkering på Langelinie. Korttidsparkering findes på Langelinie og parkering er gratis på Fanø.

Orienter dig altid om parkeringsbetingelser lokalt via skilte på parkeringspladserne.

Esbjerg
Der er mulighed for at parkere på havnen i Esbjerg. Der findes både korttidsparkering (24 timer) og langtidsparkeringspladser. Korttidsparkering findes op Dokvej i nærheden af check-in og FANØLINJENs servicecenter.  Der kan findes gratis langtidsparkering på museumspladsen, Nørregade 19 (parkering dog maks. 7 døgn) eller mod betaling hos Europark, på Jernbanegade 20. Der er ca. 20 minutters gang fra parkeringspladserne til check-in og servicecenter.

I weekender er det også muligt at finde parkering ved Domhuset på Adgangsvejen og Toldbodvej. Orienter dig altid om priser og parkeringstider lokalt på parkeringspladsens skilte.
Bemærk at parkeringspladserne hører under Esbjerg Havn.

Har du hund eller kat med på turen?

Hunde, katte og andre lignende kæledyr er velkomne ombord på FANØLINJEN. Dog gælder følgende regler:

Hunde og øvrige dyr må gerne medbringes i de markerede ”hunde-områder” i salonen og på cykeldækket.

Hunde skal føres i kort snor. Øvrige dyr skal medbringes i bur eller transportkasse og må ikke være til gene for andre passagerer.

Du kan derfor med fordel overveje at lade dit kæledyr blive i bilen under overfarten. Vær blot opmærksom på, at der ikke er tilladt adgang til vogndækket under overfarten.
Hunde er tilladt på det udendørs soldæk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord

Find vej til færgen

Fra
Indtast venligst din adresse.
Vis vej