Kom godt ombord

Handicapbiler - find vej

Alt det praktiske

Handicapbiler & dårligt gående

Hos FANØLINJEN vil vi gerne tage særlige hensyn til passagerer med handicap eller som er dårligt gående.

Vær opmærksom på, at der på FANØLINJENS færger M/F Fenja, M/F Menja og E/F Grotte ikke er elevator fra vogndækket til passagerdækket, men kun trapper. På færgen M/F Grotte findes en trappelift fra vogndækket til passagerdækket i den ene ende af skibet. Det er tilladt at opholde sig på vogndækket under overfart medmindre der sejles med farligt gods.

Handicappede og dårligt gående kan dermed som alternativ komme ombord via. rampen fra kajen til færgen således, at de kommer direkte ind på passagerniveauet, hvor alle faciliteter findes.

Dårligt gående og handicapassistance
Rejser du som handicappet eller dårligt gående, og har du brug for hjælp under overfarten samt til at komme af/på færgen, så skal du booke handicapassistance på forhånd via telefon 70 25 10 25, senest 48 timer før din afgang. I forbindelse med din rejse bedes du venligst tjekke ind på havnen senest 30 minutter før afgang.

Parkering

Nordby
Der er mulighed for at parkere på havnen i Nordby. Her findes både langtids- og korttidsparkering. Langtidsparkering er beliggende på Færgestrand og korttidsparkering på Langelinie. Korttidsparkering findes på Langelinie og parkering er gratis på Fanø.

Orienter dig altid om parkeringsbetingelser lokalt via skilte på parkeringspladserne.

Esbjerg
Der er mulighed for at parkere på havnen i Esbjerg. Der findes både korttidsparkering (24 timer) og langtidsparkeringspladser. Korttidsparkering findes op Dokvej i nærheden af check-in og FANØLINJENs servicecenter.  Der kan findes gratis langtidsparkering på museumspladsen, Nørregade 19 (parkering dog maks. 7 døgn) eller mod betaling hos Europark, på Jernbanegade 20. Der er ca. 20 minutters gang fra parkeringspladserne til check-in og servicecenter.

I weekender er det også muligt at finde parkering ved Domhuset på Adgangsvejen og Toldbodvej. Orienter dig altid om priser og parkeringstider lokalt på parkeringspladsens skilte.
Bemærk at parkeringspladserne hører under Esbjerg Havn.

Har du hund eller kat med på turen?

Hunde, katte og andre lignende kæledyr er velkomne ombord på FANØLINJEN. Dog gælder følgende regler:

Hunde og øvrige dyr må gerne medbringes i de markerede ”hunde-områder” i salonen og på cykeldækket.

Hunde skal føres i kort snor. Øvrige dyr skal medbringes i bur eller transportkasse og må ikke være til gene for andre passagerer.

Du kan derfor med fordel overveje at lade dit kæledyr blive i bilen under overfarten. Vær blot opmærksom på, at der ikke er tilladt adgang til vogndækket under overfarten.
Hunde er tilladt på det udendørs soldæk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord

Find vej til færgen

Esbjerg
Dokvej 5
6700 Esbjerg

Nordby Havn
6720 Fanø