Nikolaj Kunsthal

Få 20 procent rabat med FANØLINJEN

Oplev dansk og international samtidskunst

Kunsthallen er beliggende i den gamle Sct. Nicolai Kirke, der kan dateres helt tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med nytænkende og engagerende samtidskunst. Udstillingerne er skiftende, så der er altid noget nyt at opleve i de unikke historiske rammer.

Kommende udstillinger: David Lynch og Nikoline Liv Andersen
Hen over efteråret kan du opleve to markante udstillinger i Nikolaj Kunsthal. Fra 4. september 2021 til 16. januar 2022 gør vi plads til en fotoudstilling af filminnovatøren David Lynch, der udover at lave film, tegne og producere musik også er optaget af fotografiets magiske egenskaber. Det kan du opleve i udstillingen Infinite Deep, der er kurateret specifikt til Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri og Tårn. I samme periode kan man også opleve Nikoline Liv Andersens udstilling Eden, der i krydsfeltet mellem kunst og design udfolder en frodig og detaljerig tekstilfortolkning af Edens Have.

Et dynamisk hus med masser af aktiviteter
Nikolaj Kunsthal er et levende og dynamisk hus, der udover skiftende udstillinger også byder på koncerter, artist talks, performances, butik, café og meget mere. Vi har tirsdag-søndag guidede ture op i det gamle kirketårn, hvorfra der er smuk panoramisk udsigt over København i 35 meters højde. Hvert efterår er kunsthallen særligt dedikeret til kunst for hele familien.

Kunsthallen er placeret i hjertet af København, få minutter fra Kgs. Nytorv, Nyhavn, shopping, caféer og metro.

Sådan får du rabat 
Få 20% rabat på op til fem entrébilletter i Nikolaj Kunsthal ved fremvisning af billet eller kvittering for billet (print eller digital) fra FANØLINJEN, der ikke er mere end syv dage gammel.